I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 28 May 2012

KAWAN TK GUNE KAN :p

aku tk sgke lha ko p0mpuan kawan mcm hape kau nie ar ! daa lha gadukan kawan-2 aku semua lau tk disebab mulut kau kawan2 aku oke jewp ,,weyh aku tk de kutuk -2 kau p0n tau ,,aku nk terhegeh -2 kat boy aku ,,p0n nyusahkan kau ke ? ar! weyh capital I .vodoh n vangang kau nie huh ! bnci aku ,n kau nie kelihatn baik ,depan semua org ,,,hmm aku tk thu lha vibai ...kau nie kan ..huh ! hate u lha kawan ...kawan ke? nasib baik kawan-2 ku ingin berbaik semula kalau tk aku tumbuk-2 muke kau ..huh ! taubat -2 lha ea jagn suke lagakn-2 kawan -2 ku paham capital I .ar ! kau tggu naik kola t .rahsiamu akn terbongkar gakk nanti ,:) oke ar bye :))

Friday, 11 May 2012

HAHA !

ERR ! AKU TK SUKE LAU P0MPUAN SUKE WAT RELATIONSHIP DGN PAKWE ORG .KAU TK SEDAA KE MSTI AWEK DIA MARAH ! TAU ..ERR ! CUBE LAU KAU PAKWE KAU WAT RELATIONSHIP DGN ORG LAEN AGK-2 KAU SUKE TK ? PIKIRLHA P0MPUAN YG MCM NIE OKE TK MRAH CUME NASIHAT .JEWP OKE .:) TK DE KENE MNGENA DGN SESIAPE P0N JUST ADVICE SEMATE-2 BYE .THINKS USE YOUR BRAIN .:) OKE ,

Wednesday, 9 May 2012

hai smua ! jom story ..~

monink ! semua to all my readers :) love u .hmm aku nk story nie ..sal L.E..L.A.K.I .yg sgt aku sayang .dia daa lame jage aku ,4thun ku besame dia ,:) hepy sgt-2 tapi kan ..tu dulu kan sekarg hubungan kami .RETAK ! hmm sedih gakk setiap hari aku nges .,sebab kan dia .ade org ketige yg mengngu hubgan kami ..hmm..KAWAN aku sendiri ,lak tu org tu aku percaye sgt -2. but kawan kenalan dlm facebook  nie n aku tk sgke ,,,dia ley wat cm nie ...kan..hmm...:'( dia rampas aku nye hubby ,superhero aku ,,,hmm...aku sayg dia tolong pulgkan balik pade aku ,jgn gagu dia lagi dia untuk aku ,,,tolong ..:'( lha kawan ,aku maseh aggap kau kawan lagi ,,,kenape ini balsan kau ,,,pade aku ,,hmmm tk sagke,,aku,,,that ,,rinii aku tk kola ...aku tk de semgat nk kola ..puas hati kau kan ,,,buat aku mcm nie kan KAWAN hmm ,ku harap kau puas ,,lha setelah pew yg jadi pade aku ,.kau ..tgk aku jatuh ,mengis ,,,kan ..ku harap kau puas ,,sgt-2 :) oke Mohd Nazrullah .is my first n last love ...no one take him from me ...<3 ku sayg kau bie ..tolong hargai aku,,bie ,,,plezz oke ...mmuah pipi kanan ,mmuah pipi kiri ,,,:) bye semua ,,,

Saturday, 5 May 2012

jom story .~

hai semua daa lame sgt tk update blog kan  hehe sory to all my readers ~ oke .ku nk cite .nie .pakwe ku daa kene culik nan p0mpuan laen .iautu dgn kawan aku sendiri hmm..:) tpi pakwe ku maseh ade kat tgn  ku .sekrg nie ,hmm..:) huhuhu.aku sayg pakwe aku yg sudaa bertahun dgn sdaa 4tahun .bersame ku ..dia lakk culik .hmm sdyh gakk tapi ku hnye mampu berdiam diri .dgn kecurangan dia .sebab setia ku maseh ade .tertanam dalm hati aku ,tk mudah aku lpaskan dia .hmm .sebab sayg aku ,setia ku hati aku maseh berpihak pade dia lagi .oke .tolong ya allah ! jagn lha kau pishkan aku dgn MR.N.erm..muah ku sayg kau sgt-2...:)  ku harap kau pun begitu pade aku .alhamdulialh sekarg kau maseh dgn aku ..dan kau maseh menyebelahi aku .bile aku suruh kau pilih diantare aku dan dia .kau telah pilih aku alhmadulilah ,aku bersyukur .aku harap dia tk ulangi ..kesalahan mcm tu .lagi .I LOVE YOU ! ! ! ! muahhhh igt ea mucux jgn wat lagi oke :) hmm byeeeeee....

Wednesday, 18 April 2012

this morning .:: jom story

hai assalamulaikum semua ,selamat pagi .hehe ,nk story nie ..hmm jam sekarag menunujukkan jam 5.30 pgi .ku daa bgun awal giler an ..ku excited nk lawan budak gemereh nie auw ! <3 pagi nie jersi  merah hopefully menag ..menag kalah .adat permainan.kan tapi kami sekolah menegah kebagsaan buloh kasap .pegang 1jewp menag bermaruah ,dan kalah bermaruah ,oke :) .kami sedaya upaya berusaha .tok memengi pertandingan ini setiap petang .kami .berlatih .dah nk dekat games .kami tambah lgi masa latihan iaitu  pagi dan petang .ku harap athed ,ana n pey dapt mnjringkan gol kerana diorang GA,.GK,N GS team 18 .bagi team 15 pula .athira .nyet .aidawati .dapt mnjringkan gol bagi team 15 .selain itu ,.aku harap  kami semua .dapt banggekan .cikgu dan mama pade kesayangan kami iatu CIKGU KAPILAH .CIKGU PAUZILAH .diorang berdua lha .telah mendidik kami .telah mngajr kami ,bermain bola jaring .diorang berdua gakk telah .sabr dgn sikap kami yg suke bermain-main .tidak serius ..hehe ,sikap degil kami,smpai satu hari .cikgu kapila mengalirkan air mate angkare ,kedegilan kami .kami ,kami cube berubah ,akhirnye semalm .cikgu kp cikgu bange dgn attitude kami yg nk berubah ..:) alahmdulilah .amin .~ doakan kami menag yee...kami ingin .membalz .tangisan yg sedih itu ,mnjadi tangisan yg gembira dan bangge meliahat kami .:)' BUDAK NETBALL DIBAWAH PIMPINAN CIKGI KAPILA N CIKGU PAUZILAH .:) JYAEH ! amin ! bye ,semua ,mau p solat .:)"

nie lagu kegemaran special pers0n in my life.:'( maf tk boley nyatakn name

sweetnye..:)